D(r)eun en Kolder 2018 - Bokkendonk

Title
Title
Ga naar de inhoud

D(r)eun en Kolder 2018

Activiteiten 2018 > D(r)eun en Kolder
 
Beste Bokkendonkers,

Op 20 januari 2018 vindt in De Huif de derde editie plaats van D(r)eun & Kolder. Deelname staat open voor alle Bokkendonkers, georganiseerd of niet georganiseerd. De vorige twee edities zijn goed ontvangen zowel door de deelnemers als het publiek. Alle reden om op deze formule verder te bouwen en er een niet te filmen spektakel van te maken. We hopen dat er dit seizoen weer verschillende clubs/vriendengroepen/carnavalsgeledingen/gelegenheidsformaties de handschoen oppakken en er een Bokkendonkse avond van maken.
 
In de bijlagen vind je het reglement voor deelname en de inschrijvingsformulieren voor de categorie D(r)eun resp. de categorie Kolder. Om deel te kunnen nemen moet het formulier uiterlijk op 2 januari bij ons binnen zijn. De contactgegevens vind je op het formulier.
 
Na de jaarwisseling presenteren we het definitieve programma. We zullen dit uiteraard ook via de (social) media breed bekend gaan maken.
 
Doe je mee? Veel inspiratie en vooral veel plezier bij de voorbereidingen. En ook jij kunt helpen om zoveel mogelijk Bokkendonkers te enthousiasmeren voor deelname of bezoek aan dit evenement. Verspreid deze mail daarom gerust verder.
 
 
Met Bokkendonkse groet,
Commissie D(r)eun & Kolder,
 
Hans van Eijndhoven,
John Manteleers,
Peter Tuerlings,
Piet Verhagen,
Arie van Erp(c) 2010-2018 Fidderaosie Bokkendonk, Mari van Oorschot
Terug naar de inhoud